| Home | Contact | Doelstelling | Beleidsplan | Jaarverslagen | Financiële jaarverslagen | Bereikte posities door sponsoring


 

Workalemahu Alemu Belachew is nu dermatopatholoog in Mekelle, Ethiopia. Hij doet de pathologie van de huid voor heel Noord Ethiopië.
Hij geeft les in dermatologie en dermatopathologie aan de medisch studenten. Binnenkort start hij een opleiding voor dermatologen in Mekelle.
Sinds kort geeft hij ook les aan andere universiteiten in Ethiopië.
Er zijn maar drie dermatopathologen in Ethiopië en meer dan tien universiteiten.

Bedankbrief
 
 

 

 
 

Daudi Yoho bereikte een hoge positie als tweede bibliothecaris  in de bibliotheek van het Kilimanjaro Christian Medical Centre (KCMC) in Moshi, Tanzania. Hij is in het bijzonder verantwoordelijk voor de e-bibliotheek.
Hij is de adviseur aan de verantwoordelijke medewerkers van de bibliotheek van het Regional Dermatology Training Centre (RDTC) in Moshi geworden en hij is verantwoordelijk voor de presentaties van de voordrachten en nascholingen die er gehouden worden.
Hij verzorgt het goede verloop van de nascholingen (CME’s) georganiseerd door het RDTC, in het bijzonder van de projectie en van de geluidsversterking tijdens die bijeenkomsten. Hij deed dit al meer dan vijftien jaar, maar nu professioneler. Het is niet meer nodig dat hiervoor iemand uit het buitenland overkomt.Jaarverslag 2013
Diploma's


     

Daudi Yoho volgde de driejarige opleiding tot 'Bachelor of Library and Information Management' aan de Open University of Tanzania. Op 17 december 2020 vond
de diploma-uitreiking plaats.

Hij slaagde als een van de beste en hij continueert zijn werk aan de Kilimanjaro Christian Medical University college (KCMUco) en het Regional Dermatology Training Centre (RDTC).

De foto's tonen hem voor en na de ceremonie.